Programma-activiteitenlogboek en gedetailleerd rapport

In het hoofdvenster kunt u een kort overzicht bekijken van alle acties die het programma tijdens de werking heeft uitgevoerd. Deze informatie helpt u precies te begrijpen hoe het programma uw apparaat en uw gegevens beschermt.

De tijdlijn bekijken:

1. Open het hoofdvenster van het programma.

In het gedeelte Home zoekt u onder Tijdlijn om een kort overzicht van activiteit van het programma te zien.

2. Om het activiteitsoverzicht van het programma te bekijken, klikt u op Alles bekijken.

Hiermee wordt een venster geopend met een gedetailleerde beschrijving van de acties die door het programma zijn ondernomen en het tijdstip waarop gebeurtenissen hebben plaatsgevonden.

3. Klik op Rapporten bekijken om een gedetailleerd rapport van het programma te bekijken.

Dit brengt u naar het venster Rapporten.

U kunt het gedetailleerde rapport ook bekijken door te klikken op Rapporten in het gedeelte Beveiliging. Het venster Rapporten toont de gegevens in tabelvorm. Voor de handige weergave van rapporten kunt u diverse opties voor het filteren van gegevens selecteren.